péntek, január 26, 2007

Uszi

Tegnap kiklóroztam magam. Nyitott medencében úsztam le az 1200 méteremet, ami nem sok, de épp elég volt, és direkt lassanként növelem a távot, nehogy csalódást okozzak magamnak (vagy ne fáradjak el?). 26 fokos volt a víz, kint pedig mínusz 6-ot mértek. Ez azért jó, mert az ember nem tökölődik kint a parton, hanem alig várja, mikor éri el a vízet, utána meg nehezen megy ki, inkább úszik még 1-2 hosszt. Ráadásul sejtelmes pára száll fel a vízről, amiből meglepetésszerűen kerülnek elő az úszók. Nem irigylem az úszómestert. Úszás után nokedliként lebegtem a termálvízben pár percet, nagyon kellemes dolog, ellazítja az izmokat, és közben lehet nézelődni, hogy kin van a legviccesebb úszósapka. Sakkozó bácsik nem voltak, de volt kézenálló néni és tengelye körül forgó fiatalember. A kabinos bácsi egy különös karakter, befele egy csomag Mozart golyót akart eladni valakinek a szekrényéből, kifele már egy rúd szalámit kínált fel. Lehet, hogy egyszer viszek egy kis marha nyelvet, és mire kiérek, már el is lesz adva.A Dunában a legjobb úszni, mert senki más nincs a pályádon

4 megjegyzés:

A írta...

Juice!
van egy jó ötletem, vidd el máskor a lakásunk adatait és fotóit, hátha azt is eladja :)
és akkor megveszem a marhanyelved :)

juice írta...

a marhanyelv olyan fura dolog, azt csakis ilyen esetre vennék! és igen, kipróbálhatnánk különböző dolgokkal, hogy a kabinos milyen mértékű üzletet képes még megkötni egy fürdőruhás emberrel... :-)

A írta...

huh ez a marhanyelv kérdés, broáf.....-ahogy régen a Kretén magazinban írták...
egyről biztosíthatlak, ha meg is veszem azt a nyelvet (ha eladja az uszoda kabinosa a lakást), azonnal sütire cserélem, és nem körömpörköltre :)

juice írta...

nyami