vasárnap, október 21, 2007

LULU

Na most például késztetést érzek, hogy írjak nektek kedves olvasók. Ha jól látom éjjel 2:32 van, ami arra enged következtetni, hogy este mégis elmentem valami koncertre.
Ez egy igazi nosztalgia buli volt. HS7 és barátnőmmel máris úgy éreztük magunkat, mint egy 10 évvel ezelőtti Kispálon.
Találkoztam is egy kedves baráttal, aki rögvest kifogásolta, hogy kevesedik a bejegyzésem itt a byjuice-on, de hát Ő nem tudja, hogy milyen minden nap új viccet találni az újszülöttnek. Mondjuk olyan nehéz, mint dalszöveget írni, vagy megtanítani valakit zongorázni, de azért nem olyan nehéz. Azt árulja el nekem valaki, hogy hogyan lehet új számokat írni? Nekem csak olyan jut eszembe, ami már van. Nekik hogy jut olyan eszükbe, ami még nincs? De tényleg...
Hazafele ráadásul betettem az arcomba egy gyrost csípős mártás nélkül és hagymával mert üres az ágy, ami felidézett bennem egy májusi emléket, amikor ebben a gyrosos "vendéglátóipariegységben" megjelent egy kocka alakú néni. Kocka feje volt, kocka alakja és kocka alakú tálcákat vitt a kocka alakú mosogatóba. A négyszögletű kerekerdőt lett volna kedvem elmesélni neki, de minek?
A koncert pedig a most felfutó indie zene fényében telt, egy nagyon élvezetes HS7, egy nyakkendős Moog, egy nagyon gitár nagyon pop nagyon angolszász nagyon Amber Smith előadás közepette. Volt egy vízipipa, fahéjas-almás illattal, de nem kínáltak meg.Ez egy rino, de tegye fel a kezét, aki hívta már a vízilovat hipotalamusznak :-)

LULU az orrszarvú a Fővárosi Állatkertben meg már megint terhes.
Úgy hiszem jó éjszakát.
Egyébként mindig megleptek azzal, hogy olvastok.
Lehet, hogy elköltözöm erről a címről, de akkor küldök riasztást. Jó ez a blogger, csak éppen külföldi(j)eknek eszkábálódott, és nem elég jó itthon.

2 megjegyzés:

A írta...

azért itt is szeretjük az irományokat :)

juice írta...

köszi :-)
egyenlőre nincs erőm elhagyni ezt a szolgáltatót, már nagyon a szívemhez nőtt, csak keveslem a látogatókat...
persze így olyan bennfentes
ááá Bruce Nolent hallották a bennfentest :-)