vasárnap, március 16, 2008

Reggelitől reggeliig

Tegnap reggelizni voltunk Csőrnél (más néven Lacus - és akkor még mindig nem árultam el a nevét :) és bár magunkat ismerve gondoltuk, hogy ebédig is maradunk, de hogy estig?
A reggeli konkrétan szerintem eltartott vagy két órán keresztül, de eközben próbáltuk feleleveníteni 48 eseményeit, ami ismét előhozta bennem azt a néha nyomasztó érzést, hogy egy töri diplomával néha elő kellene vennem a régi könyveimet, mert már annyit sem tudok, mint 10 évesen. Persze ezen megint túl fogok lendülni, de azért remélem egyszer tényleg ráveszem magam. Isteni reggeli volt egyébként nemzeti trikolorba hangolva, plusz az ötperces tojás épp olyan lett, amilyennek szeretem. Csőrke elvitt minket sétálni, közben a fiúk fúrtak-faragtak, aztán elérkeztünk az ebéd nevű második reggelihez, ami csőben sült karfiol volt és ismét elégedetten álltunk fel az asztaltól. Egyébként rájöttünk, hogy így az idő előrehaladtával az összes összejövetelt próbáljuk a kaja köré szervezni (ezt már lehet, hogy említettem), de ez elégedettséggel tölt el minket, úgyhogy legközelebb palacsintasütés! Aztán volt második séta is, és mivel még ezután sem sikerült hazaindulni, harmadik reggeliként kaptunk fehércsokikakaót mmmm.
A napi három reggeli nagyon egészséges, vezessétek be ti is!
Persze séta közben fotóztam, és mivel betalált egy macskakaki, szerencsére sikerült néhány kép :)
Csőr egész napi elfoglaltságai: mászás, repülés, séta (amiben az ő feladata az autóhangkiadás), telefon és laptopfelderítés, minden műanyag megkóstolása és aranyoskodás
2 bögre tejeskávé egymás után - hú de jó dolog

séta közben na ki maradt le mindig? :D

Ja, éééés nagyon köszönöm a borocskát, amit sajnálni fogok kinyitni, de erős leszek és megteszem valamikor!

5 megjegyzés:

A írta...

pedig az a bor frissen jó!!!
gyertek többször, Csőr akkor is aranyosozni fog :) reggelink reméljük akkor is lesz...

juice írta...

hát meg is isszuk mielőbb, csak mindig sajnálom, de mondom túlteszem magam ezen :)

a írta...

édi LAcusról az a kép, csak nem tudom mi az a csík az arcán...

juice írta...

maszatozott :D
orrán is van :)

a írta...

KEdves Dzsúz!
írhatna mán valamicskét
a csokik is feléledtek újra :)