hétfő, november 03, 2008

Zenekari promók meg egy film

Azt találtam ki, hogy pl. ehhez lenne kedvem... zenekaroknak csinálni promo anyagot. Most fonyó-t fotóztam, meg csináltam már pár képet a Supersonicról, tesómékról, ezek még nem túl komolyak, de ez a vonal tetszene... hm

Amúgy hogy vagytok? Annyira régen írtam, de azért csak nem hagyom abba, hiszen ez itt egy emlékkönyv ha úgy vesszük. Könnyű hanyagolni, de könnyű akármikor újrakezdeni is. Ígyhát semmit nem mondok, de azért majd születnek bejegyzések.

Film
Hát már nem emlékszem mikor voltam utoljára moziban, most sikerült elmenni a hétvégén. A Tekerd vissza haver! c. múvit néztük meg. Azért ezt, mert a főszereplőt (Jack Black) nagyon bírom, főleg a Rocksuli óta, mert tisztára tesóm. A film sztorija elég jó, kivitelezése már nem annyira, leginkább elmesélni jó, de egyszer azért meg is lehet nézni, ha unatkozik az ember. Persze a kicsit gagyisztikus forma köszönhető a témának is, ezért elnézhető, és a lassú és döcögős kezdet után az utolsó félórában azért lehet pár nagyot röhögni.A sztori:

Mos Def karaktere egy videótékában dolgozik (igen videó) és mikor Danny Glover által alakított főnöke ráhagyja a tékát, kicsit félresiklanak a dolgok. Mos D. haverja ugyanis egy kicsit ütődött figura, Jack Black, aki a szomszédos nem is tudom minél dolgozik, valami áramelosztó telepen, amit szabotálni próbál, minek következtében bemágneseződik. Na most első dolga mágneses mivoltában meglátogatni barátját a tékában, márpedig tudjuk mi a mágnes hatása a videókra... szóval az összes film hangyás lesz.
A vevők márpedig érkeznek és valahogy meg kell akadályozni, hogy bemószerolják őket a főnöknek, ezért nekiállnak leforgatni az összes filmet. Ők úgy fogalmazzák meg hogy "svédelik" a filmeket és mindből csinálnak egy 20 perces remake-et. És kapós lesz!
Vannak egyéb szálak is a filmben, de ez a fővonal és innen adódnak a legviccesebb helyzetek (pl. Szellemírtók leforgatása két karácsonyfaboa kukaccal és úgy, hogy ők éneklik alá, hogy Ghost Busters...) :) Szóval vannak jó részek, lehet nevetgélni.

Nincsenek megjegyzések: