szerda, június 17, 2009

Portrék egy fa tövében

Egy kedves ismerősömet volt szerencsém fotózni a Kopaszin nem olyan rég. Örültem a feladatnak, mert Gergő színész, és kellettek magáról képek, amiket le tud adni, ha szükség van rá. Gondolkoztunk stúdiós megoldáson is, ahol jobban rá lehetett volna menni az arcmimikára, vagy eltúlzott mozdulatokra és a minősége is jobb lett volna, de így elsőre jobbnak véltük megcsinálni szabadban a sorozatot.
Itt most a sorozatnak csak egy része szerepel, ami egy fánál készült. A legegyszerűbb dolog a világon, de nagyon sokszor kiment bennünket, ha éppen nics jobb ötletünk vagy lehetőségünk, hiszen egy organikus háttér sohasem lesz elcsépelt vagy unalmas. És jelzem, nem csupán hölgyeknek előnyös, akik buksijukat a kéregnek döntve ártatlanul néznek bele lencsénkbe.
A szinte már szállóigeként használt "játssz az arcoddal" felkiáltás (amit mi ugye nagy kacarászások közepette alkalmazunk) itt végre értelmet nyert, Gergőnek nem kellett mondanom semmit, ő tényleg játszott az arcával.

Dráma...

Romantikus...

Nagyon durva pszichothriller... :D

Itt meg egy kémet játszik, aki könyvelőnek adja ki magát, de már elege van abból, hogy állandóan összekeveri az álnevét az igazival a korai órákban...

6 megjegyzés:

kobak írta...

Az utolsó mintha egy kicsit túl lenne exponálva, vagy nem tudom. :-) Valahogy furcsa. A többi olyan mint a képeid általában: nagyon jók.

(nem vagyok kibékülve ezzel a blogger kommentbeküldővel. Valahogy nem azt csinálja sose, amit szeretnék. :-))

juice írta...

nincs túl exponálva :) ilyenre akartam, én szeretem felhúzni a fényeket durván, és inkább ez a kép olyan, mint a képeim általában, kicsit el van túlozva ;)

de köszi, majd hozzászoksz :D
amúgy nem kell... csak vicceltem :)

Andreotti írta...

nagyon jók!

Andreotti írta...

valamiért lemaradt a vége, szóval a brutál thrilleres utolsó arc tetszik, de klassz változékony arc!!!

Lacza írta...

A dráma a kedvenc, de többi is jó, pláne a nagyondurva. :)

juice írta...

köszi köszi evribodri!