kedd, augusztus 11, 2009

50 mm

byjuice50
Az 50 mm ugyan csak fullframe vázon "alap", de bármilyen más masinára csatolva is azzá válhat egy fotós kezében, hiszen egy fix objektívet használva az ember agya átáll alkotó és megoldó üzemmódra, már csak a szemünket kell rávenni, hogy lássa meg azt, ami aztán belekerül a Canon, Nikon, Pentax stb. nevű fekete dobozba.
A spottr kezdeményezése, hogy 50 mm-rel készült fotókat gyűjt egybe, a fenti linken követhetőek lesznek az én képeim is. Biztosan lesznek ismétlődések, de igyekszem oda olyan képeket bedobni, amiket máshol nem publikálok, és most úgy látom a helyzetet, hogy csak fekete-fehér fotókkal találkoztok majd a byjuice50-en.

Ezek az 50-es témák kizárólag hangulatot fognak közvetíteni, nem gátol semmiféle technikai hiányosság, most csak az fog számítani, hogy számomra jelentsen valamit a fotó, ha esetleg másnak is jelentenek valamit, az csak és kizárólag a véletlen műve lesz! Mindenesetre ha kedvetek és időtök engedi, néha nézzetek be ide is, hátha kiderül, hogy egy az utunk az Univerzum pókhálójában!

5 megjegyzés:

Zsákai Péter írta...

hajrá!

Zsákai Péter írta...

a legalsó kép nem jelenik meg. csak jelzem. :)

juice írta...

nekem megjelenik, már megint explorerezel? :D

freemind írta...

hajra, en is szeretem az 50mm-t, ceges explorerrel megy a kep :)

juice írta...

köszi ha nézed!