péntek, szeptember 04, 2009

Csak egy nyári nap volt...

Ez a 400. bejegyzésem, úgyhogy pont jól jön ki, hogy most egy gyűjteményt teszek fel a dömsödi pihenőmet felidézvén, hogy ne hetekig kelljen néznetek a sok levelet meg bogarat, viszont 1-2 fotó azért ki lesz belőle emelve mindenképpen (teljesen nem ússzátok meg a dolgot). Remélem tetszik, ha nem annyira, akkor szem lehuny és engedjük a fülünknek élvezni a zenét!

csak egy nyári nap from juice on Vimeo.

10 megjegyzés:

ervin írta...

király!

azon belül viszont érdekes, hogy - rám - mennyivel pozitívabb hatással van a képek stabil egyirányú mozgása. az kifejezetten hozzáad a dologhoz. viszont amikor váltogatod a közelítést/távolítást, az kicsit bezavar a nyárvégi nyugis feelingbe. :)

Csikós Gábor írta...

Jó képek, jó ritmusban, nyugis zoomolással. A zene is jó külön, a képek is, de nagyon élvezhető műfaj szemnek és fülnek egyszerre.

Pihe írta...

Tegnap már elmondtam, hogy mit gondolok róla, sajnos a blogger.com nem tudja megjeleníteni a "thumbs up" ikont, de vedd úgy, hogy ide is kirakok párat. :o)

Nagyon-nagyon kellemes, makrós-virágos-tavas-pihés, szívderítő egyveleg. Antidepresszánsnak ezt kérem majd felírni télen.

(Gratulálok a szép kerek bejegyzés-számhoz. Méltó ünneplés.)

juice írta...

Ervin, tökre igazad van, alapesetben nem is használnám, de egy elég primitív progival teszem össze, és amikor az áttünésnél egyforma típusú kép váltja egymást (pl. a pihés képek) ott rosszul nézett ki, hogy visszaugrik... szóval nekem sem jön be teljesen de egyenlőre nem találtam erre jobb megoldást.

Köszönet Gábornak meg Pihének is, télen mindenképpen felírom antidepresszánsnak! Tó viszont nincs a képeken, csak egy lassan mozgó Duna ;)

Zsákai Péter írta...

ez tényleg egyetlen nap termése? mert akkor termékeny nap volt! :)

juice írta...

nem Peti, de úgy van felépítve, hogy hajnali harmatos képektől az esti panorámáig... tudod a filmeket sem realtime veszik fel :D

Maci írta...

Hát, tényleg jó kis nyár hangulata van. majd előveszem télen, amikor már nagyon rossz kedvem lesz. Gratula hozzá.
u.i.: És mind kézből lőve?! :P:)

juice írta...

szigorúan kézből ;)

Mercutio_ írta...

Nagyon jó hangulatú összeállítás, viszont a zene néha eltereli a figyelmet:)
Egyébként jó, és ismerős, de nem ugrik be mi lehet:( Moby, Morcheeba, Moloko, Faithless amik felsejlenek mint lehetőség:)

juice írta...

mindig az első a jó megérzés: Moby :)