csütörtök, november 12, 2009

Mi van ma a fregolin? -2-

Újabb pofon az élettől, ma csak egy unalmas kesztyűpár lógott odafent... Jövőhétre reméljük a legjobbakat.

9 megjegyzés:

Zsákai Péter írta...

csak egy ötlet: esetleg nem tudod valahogy megoldani, hogy a kesztyű árnyékai nagyobbak, rémisztőbbek legyenek? az tuti kép lenne szerintem. de semmi hősködés vagy kádra állás!!! akkor inkább nem kell!!! :)

(eddig az első a kedvenc, de várom a folytatást.)

juice írta...

igen próbáltam, de ennél jobban nem tudom fokozni a hatást, de itt semmiféle ilyen célom nincs is egyébként, inkább csak olyan fregolihangulat képsorozat lesz, olyan hétköznapi, olyan egyszerű... :)

Kerekes Zsuzsi írta...

Az első olyan zseniális volt szerkesztésben, hogy nálam is az maradt a kedvenc (egyelőre), de ugyanazt gondoltam, mint Péter, igaz hogy hiányérzet nélkül :), hogy jó ahogy a fekete kesztyű fenyegőleg lóg, folytatódva az árnyékkal. :)

juice írta...

köszönöm szépen,
szerkesztésügyileg sajnos be vagyok skatulyázva, mert kb. egy pontról tudom fotózni a fregolibegolit, úh. csak a gép forog majd jobbra-balra :)

Zsákai Péter írta...

amúgy miért volt kesztyű a fregolin? van egy másik életed, amiről mi nem tudunk? :) ne titkold! úgyis kiderül! a fregolid mindent elmesél! :)

juice írta...

dedede titkolom :)

Zsákai Péter írta...

oké, de ha a következő fregolis képeden balta vagy láncfűrész lóg le én komolyan mondom, megijedek! :D :D :D

Pihe írta...

Ha házaspár lóghat a légypapíron, akkor láncfűrész is teljesen életszerű a fregolin. Juice-nál minden lehetséges, kéremszépen. Péter, ne aggódj, majd eltakarjuk a szemed. Egy fregolival.

juice írta...

fiúk, de az is lehet, hogy a következőn Peti fog csüngeni a FREGOLIn egy láncfűrésszel, miközben Pihe egy fregolival takarja a szemét...