hétfő, március 01, 2010

Képek a fiókomból 2.

A február gyorsabban ment el, mint reméltem. Keresek gyorsan egy képet tavalyról a második hónapból a fiókomban... mindjárt jövök.
Áhá, már meg is van... ez volt az első találkozásom a stúdióval. Megszerettem. Mostanság már egészen sokat rontom a szelet a softboxok és a stúdióvakuk közelében, remélem egyszer rájövök hol kell bekapcsolni őket ;)


Emlékszem teljesen el voltam anyátlanodva, mikor hazaértem és nem kellett semmit retusálni a fotókon... nem tudtam mit kezdjek magammal és azonnal átszíneztem Dick Tracy-nek Bencét, hogy nehogymá' ne nyúljak bele a képbe, mert akkor felborul a természetes egyensúlyom.

1 megjegyzés:

Káin a kígyó fia írta...

Tisztelt Blogíró!

Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

http://mortemaeternus.blogspot.com/

egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak.

Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám! A szerkesztők magukról kifigurázó képregénnyel is kedveskednek az olvasóknak :).

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!

Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is!

Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!