csütörtök, március 24, 2011

Várkert-bazár

Számomra ez a hely mindig is olyan misztikus volt, gyerekkoromban minden nap elbuszoztam mellette mikor mentem a Komiba úszóedzésre és mindig megcsodáltam ezt a különleges építményt, amit nem tudtam hova tenni. Akkor már bezárt mint Ifjúsági Park és azóta sem történt vele semmi. Az ember sokszor immúnissá válik a körülötte levő dolgok sorsa iránt, hiszen úgy sincs beleszólása a dolgok folyásába, de ez a terület mindig felbőszít amikor elhaladok előtte, mert ebből a helyből meglehetne csinálni Budapest egyik legmenőbb idegenforgalmi látványosságát. Ehhez képest már alig tartja valami össze, beleértve a körülötte álló épületeket is.
A járda már le van zárva a gyalogosok elől, mert életveszélyes, ennek ellenére a napokban végigsétáltunk rajta és ami elénk tárult azt csak a következő szóval tudnám leírni: szürreális.

4 megjegyzés:

TiSza írta...

Ez egy gyönyörű hely - lenne. Kár, hogy ezt is így hagyták-hagyják elpusztulni.
Tényleg szürreális a látvány, és jó a kép.

juice írta...

pazarlásnak tartom, sajnálom hogy még sok ilyen épület-hely-terület van

tmt írta...

Azért is érthetetlen, mert enek a résznek hatalmas presztizskérdésnek kéne lennie a városvezetés szempontjából. Csóri külföldi mászkál a vár környékén, és egy ilyen retek lerobbant valamit lát maga előtt, háááát...

juice írta...

semmiképpen sem jó így az biztos